Lakering af bil​ i Birkerød

Vi står altid klar til at hjælpe dig med billakering, hvis du får en skade eller har brug for reparation på grund af rust og tæring, eller hvis bilen har fået en ridse.

Derudover kan vi hos Topstykkets Autolakering naturligvis også altid hjælpe dig, hvis du blot vil foretage en lakering af bil for at puste nyt liv i din bil.

Mere end blot en enkel lakering af din bil

Hos os handler vores arbejde med billakering om at levere et resultat af den højeste kvalitet, og vi tænker derfor på en række forskellige ekstra ydelser, når vi foretager en lakering af bil.

Når du indleverer din bil hos os, sørger vi for en optimal proces ved billakering, der indebærer:

  • En gennemgang af det totale karosseri
  • Reparation og øvrigt pladearbejde
  • Slibning, spartling og øvrigt forarbejde
  • Grundlakering samt den endelige billakering
  • Efterpolering

Efter vi har færdiggjort billakering, udfører vi desuden en grundig kvalitetskontrol, så vi ikke tilbageleverer køretøjer efter lakering, der ikke lever op til vores sædvanlige høje standard.

Billakering foretaget af eksperter

Hos Topstykkets Autolakering ApS sørger vi for med vores mange års erfaring og valg af de bedste materialer altid at lave et gennemført og flot resultat under din billakering.

Vi arbejder desuden også sammen med andre eksperter, så vi kan udføre alle former for lakeringsopgaver, herunder lakering af motorcykler.

Vi har igennem mange år for eksempel også arbejdet sammen med en dygtig pladesmed, så vi udover den normale lakering af bil også kan hjælpe dig med alt pladearbejdet til din bil.

Få udført professionel billakering

Du kan derfor trygt kigge forbi Topstykkets Autolakering i Birkerød nær Holte, hvis du ønsker lakering af bil. 

Hvis du ikke befinder dig på Nordsjælland, men stadig ønsker en fuldstændig løsning, som giver garanti for tilfredshed ved din billakering, kan du altid ringe til os på telefon 45 82 50 14, sende os en forespørgsel via kontaktformularen, eller skrive til os på e-mail: ​topautolak@firma.tele.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?​

Topstykkets Autolakering ApS 

CVR-nr.: 27742939

Adresse​

Topstykket 4

3460 Birkerød

Kontakt os​