Reparation af ridse​​ på bil i Nordsjælland

Hvad enten du har været ude for et akut, men mindre uheld eller blot vil gennemgå hele bilens lakering, kan vi hos Topstykkets Autolakering ApS også hjælpe dig med at foretage en reparation af ridserne på din bil.

Forebyg flere skader med en reparation af ridse på bil

Det er ganske let at få en ridse i et emne på en din bil, men heldigvis kan du hos os få udbedret skaden hurtigst muligt.

Ridser i din bil øger betydeligt risikoen for rustdannelse, da den beskyttende lakering forsvinder ved dybere ridser. Det er derfor vigtigt at forebygge disse kommende skader.

Ved at foretage en reparation af ridse på bil kan du spare dig selv for yderligere omkostninger i fremtiden. Så er du i nærheden af Birkerød og Holte i Nordsjælland og har været så uheldig at få en ridse, er det blot at kigge forbi vores værksted, så kan vi hjælpe dig.​

Bevar bilens holdbarhed

Vi sørger naturligvis for at udbedre din skade hurtigst muligt ved at udføre reparation af ridse på bil uden at gå på kompromis med vores konkurrencedygtige priser og vores sædvanlige gode kvalitet.

​Vi sørger nemlig for, at vores arbejde lever op til bilens holdbarhed i forbindelse med rustbeskyttelse.

Er du så uheldig, at du skulle have fået en ridse i din bil, er det blot at kigge forbi i Birkerød eller ringe til os for en tidsbestilling. Du kan nå os på telefon 45 82 50 14, på e-mail: ​topautolak@firma.tele.dk eller gennem vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?​

Topstykkets Autolakering ApS 

CVR-nr.: 27742939

Adresse​

Topstykket 4

3460 Birkerød

Kontakt os​